Norjalaisten metsäkissojen kasvatusta ja kissamaista elämää..

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Huhtikuun loppua

Viime yönä syntyivät Jimin viimeiset vauvat. Hieman haikealta tuntuu kun se jakso Jimin elämästä on ohi. Ihania vauvoja Jimi on saanut ison kasan ja toivottavasti ovat yhtä ihania pusuttelijoita mitä isänsäkin ja hurrrrrmaavat kaikki :) Jos kukaan ei tiennyt, niin Jimi on mulle sellainen lellikki ollut alusta asti, spesiaalikissa, mun pikkinen vauva :)

Otto ja Afri kävivät viime viikolla sydänultrassa ja verikokeilla. Terveitä kissoja ovat kuten kovasti toivottiinkin :) Pentusuunnitelmatkin alkavat toteutua jo pikkuhiljaa... Fukulla on käynyt nyt kaksi tyttöystävää ja tänään kuulin uutisia ensimmäiseltä, että tissit ovat kasvaneet ja punertavat! Myös Ottolla kävi ensimmäinen rouva jo :)

Kävimme eilen talolla myyjien kanssa ja katselimme vähän "tiluksia". Todella ihana se puro joka virtaa kahdessa sivussa tonttia, siitä kuuluu upea solina ja liplatus. Kovin aloin miettiä mitä kaikkea pihalle haluan istuttaa :) Eilen myös saatiin avain talolle. Torstaina he vielä siivoavat sen ja perjantaina se sitten on meidän kokonaan. Jestas! Ihmeellisesti tämä aika on mennyt, enkä ole kyllä tästä edes stressaillut. Täytyy ottaa asiat käsittelyyn kun ne eteen tulevat, eikä etukäteen niin kamalasti tarvitse hermoilla :) Noh, ehkä en vaan ole tajunnut vieläkään omistavani omakotitaloa. En ole ainuttakaan tavaraa edes pakannut vielä. Pahvilaatikoita sentään olen kerännyt töistä tässä jo pari kuukautta. Perjantaina ajattelin ekaksi istua tyhjän huoneen keskelle ja miettiä ihan rauhassa mitä sinne haluaisin tuoda ja mitä muuttaa, ja mikä on todellakin tarpeellista ja minkä voi joskus myöhemminkin toteuttaa jos haluaa... Mutta se kissatarha on se tärkein projekti - tuskin muuten edes omakotitaloa olisin ostanut :)

Niin ja vappua vietetään tyhjässä talossa sitten! ;D

EDIT: Fukun toisen tyttöystävän omistaja soitti juuri äsken, että siellä on tyttelistä tullut turbotissi ;)

1 kommentti:

  1. Pentuja onkin nyt sitten paljon tulossa <3 Toivottavasti pian meillekin... ainakin Otto on saanut jo harjoitusta ;-)

    VastaaPoista