Norjalaisten metsäkissojen kasvatusta ja kissamaista elämää..

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Ihanaa kevään alkua :)

Sydänultrassa käytiin Jimin, Mollan ja Fukun kanssa. Kaikilla erinomaiset terveet sydämet :) Lisäksi otettiin GSD IV -geenitestit kolmikosta sekä mukana olleesta Afrista. Teinityttömme Afri saa odotella vielä hetken ennen kuin pääsee itse sydänultraan Otton kanssa, todennäköisesti kesäkuun alussa.

Jimin kaikki kolme morsianta ovat tiineenä! Kaikki tulivatkin peräjälkeen käymään täällä kun pojan pallit ovat tässä olleet erittäin vaakalaudalla. Ja ensi viikon keskiviikkona Jimi on sitten muutamaa grammaa kevyempi ;) Jimin ensimmäisten vauvojen pitäisi syntyä 13.4., toisen pentueen 17.4. ja kolmannen pentueen 27.4. Jännityksellä odotamme! Jimistä tulee näin ollen viiden pentueen isä kaiken kaikkiaan :) Ja kivasti erilaisia tyttöjä ovat kaikki olleet - sentään yksi kuviollinenkin että saadaan niitä kuviovauvoja! Sama tyttö on myös ainoa hopealla oleva, joten saattaa tulla hopeisiakin vauvoja vielä :)

Talon kuntotarkastus oli keskiviikkona ja kaikki meni hyvin! Mitään vakavaa ongelmaa ei löytynyt. Eipä oikein kovin pieniäkään ongelmia ollut :) Joten ihan muuttovalmis paketti siis. Eka kyllä sisustusta uusitaan omaan makuun sopivaksi.

Sunnuntaina menemme Karkkilassa käymään norskien esittelynäyttelyssä. Ja viikon päästä on Turussa viralliset näyttelyt sitten, ihan mukava pitkästä aikaa taas päästä näyttelyyn (varsinkin kun on kotinäyttely).

Sormet syyhyää jo päästä multaa tonkimaan omalle pihalle.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti