Norjalaisten metsäkissojen kasvatusta ja kissamaista elämää..

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Pentuja tulossa ja talon viimeistelyä

Meille on tulossa pentuja kummallekin tytölle! Afrin kanssa käytiin ultrassa viime maanantaina ja sieltä löytyi kolme pientä otusta kasvamassa. Eli maltilliset pentueet tulossa kummallekin - kerrankin mua on kuunneltu! Mollalla painokäyrä menee siinä edellisten pentueidensa puolivälissä tai hieman alapuolella, joten siellä on 3-4 pentua :)

Afrin tiineys aiheutti meillä sitten pienen ketjureaktion ja keskiviikkona Fuku kastroitiin :)) Fukulle on tulossa nyt viikonloppuna ensimmäinen pentueellinen Unnan kanssa. Ja Afrin ja Unnan lisäksi kahdella muulla naaraalla on todennäköisesti pentuja tulossa. Toisen kuulumiset viikolta olivat ainakin kovin positiivisia ja siellä on tissit kasvaneet ja turvoksissa.

Ottolla on ensimmäinen pentue tulossa juhannuksena tosiaan Mollan kanssa. Sitten seuraava onkin Piu heinäkuun alkupuolella, siellä myös iso masu jo. Sitten on todennäköisesti heinäkuun loppupuolella Lillin kanssa on tulossa vauvoja, tämä on nyt sillä rajoilla vielä onko merkkejä vai ei :) Ja juuri tällä hetkellä on Ottolla yksi tyttöystävä kylässä. Kohta on kyllä pojan kastrointi edessä, sijoituspoika kun on ja kesä on saanut pojan haaveilemaan tytöistä vähän turhan paljon.

Tänään saatiin talolla alakerta oikeastaan valmiiksi. Pari jalkalistaa pitäisi vielä asentaa ala-aulaan. Asuinkerroksesta puuttuu vielä makkarin tapetit ja toinen maalikerros, tapetti asennetaan ensi viikonloppuna mutta maalausta voisi tässä nyt jo harjoittaa. Sitten keittiöstä yhdestä kohtaa vielä tapetin paikkausta ja maalit seiniin. Ja se on oikeestaan siinä :) Ajateltiin ensi viikolla tuoda huonekaluja ja kissoja jo talolle :) Ja kahden viikon päästä juhannuksena tosiaan saapuisivat ne ensimmäiset pennutkin...

1 kommentti:

  1. Pentubuumi on selvästi valloillaan! :-)

    Lillin ärtymykseksi (EIII saa koskea) katselin taas niitä nisiä ja yksi alanisä ainakin oli aivan super-punainen... Eli eiköhän niitä pentuja ole meillekin tulossa.

    Kiva seurailla nyt kaikkia näitä sukulaisipanoiden syntymisiä ja odotella noita omia :-)

    VastaaPoista