Norjalaisten metsäkissojen kasvatusta ja kissamaista elämää..

lauantai 13. helmikuuta 2010

Kissanpissaa ja kuulumisia..

Äääh.. Nostan hattua kaikille kollinomistajille, erityisesti kollien omistajille jotka elelevät ammoniakkihuuruissa ja luuttuavat lattioita enemmän kuin laki sallii! Meillä asustaa kaksi kollia, toinen on reipas 2-vuotias aikuinen ja toinen on 9 kk ikäinen teinikakara. Toinen on vallannut keittiömme ja toinen makuuhuoneemme. Itse nukun olohuoneessa ja mies työhuoneessa. Aikamoista joustoa tämä siis vaatii, kummallinen avomies mulla kun kestää tämmöistä :) Mutta toiveissa on, että saataisiin makkari takaisin kolleilta tässä ennen kesää, koska sitten makuuhuoneen valtaavat kissanpennut (toivottavasti)!

Täytyy odotella muutama viikko näiden kollien kanssa ennen kuin tehdään lopullisia ratkaisuja (naps naps). Viivi-rouva käväisi Jimin luona ja nyt pitäisi odotella vielä 2-3 viikkoa sitä näkyykö merkkejä tiineydestä vai ei. Mini-neiti on juuri nyt Jimin luona (jo toistamiseen tässä kuukauden sisällä), mutta edelleenkään Mini ei ole ymmärtänyt, että kissanpentuja ei tehdä kyljellään ja että kollia ei saa potkia pois jos toinen hellästi puree niskasta ;)

Molla tapaa meidän Fuku-teinarin tuossa reippaan kuukauden päästä aikaisintaan (luultavasti menee pidemmälle), kunhan ensin saavat eläinlääkäriltä puhtaat paperit. Eläinlääkäriin menemme maaliskuun puolivälissä ultrauttamaan sydämet ja ottamaan vähän erilaisia terveystestejä.

Sain muuten hyviä uutisia Jyväskylän näyttelystä! Kasvattini Tiikerin tyttö Lilli sai ensimmäisen sertinsä ja oli samalla värin paras! Ja Enskan lapset jyräsivät myös - Helmi valmistui championiksi ollen aikuisten VP, Romi oli saman väriryhmän nuorten+pentujen VP ja Adam sai sertinsä ja oli värin paras sekä tuomarin paras! Kauniita lapsia!

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon tämän blogin johdosta!

  Ja tyttärelleni erityisterveiset: Heti oikaset ittes kunnolliseen asentoon, että se Elämäsi Suuri Rakkaus saa hommat hoidettua;-)

  VastaaPoista
 2. Välitetään viesti keittiöön. ;)

  VastaaPoista
 3. Musta ei kyllä olisi kollinomistajaksi!! Mut hyvä et jotkut niitä pitää, muuten olis kasvattaminen aika vaikeaa ;-)

  VastaaPoista